SENARIA la Profit TV: Prețul de construcție nu va scădea sub 650 euro/mp

March 5, 2024

Fondatorul SENARIA, Cătălin Chimir, a avut ocazia să discute cu jurnaliştii de la Profit TV despre evoluţia pieţei imobiliare din România, provocările şi oportunităţile acestei industrii în 2024.

Au fost trecute în revistă evoluția prețurilor – în special a prețurilor de construcții – într-un context în care este clar că normele ESG și alte condiții similare nu vor face decât să accentueze trendul ascendent actual -, alături de domenii active și noi oportunități. Spațiul industrial, de exemplu, oferă profituri interesante investitorilor și dezvoltatorilor.

Discuția a atins, de asemenea, o nouă direcție de dezvoltare pentru SENARIA, în care îmbinăm experiența în managementul proiectelor cu know-how-ul investițional. Astfel, ne propunem să dezvoltăm proiecte imobiliare profitabile, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel industrial, cu randamente clare pentru investitorii pasivi care doresc să ni se alăture.

Mai multe detalii aici: VIDEO PROFIT LIVE Cătălin Chimir, managing director Senaria: Nu va scădea sub 650 de euro per metru pătrat prețul de construcție. Vor scădea probabil costurile de finanțare, nu și cele de construcție | PROFIT.ro

Share: